Information

Kom och var med i sommarens stora familjefest lördagen den 8 augusti 2020. Testa dina gränser, utmana dina vänner, träningskompisar eller kollegor och överträffa dig själv. Byaloppet passar både för vardagsmotionären och för den vältränade.
Loppet är en triathlon som startar med simning i Näshult, fortsätter med cykling till Stenberga och som avslutas med löpning i Stenberga. Du som inte orkar springa hela sträckan kan självklart gå. 

Är ni ett kompisgäng, en familj eller arbetskamrater som vill delta tillsammans så kan ni dela upp sträckorna mellan två eller tre personer. Anmäl er i så fall till Byastafetten.
Vill du/ni genomföra Byaloppet utan tidtagning så kan ni anmäla er till Öppen Mixklass. Här startar herrar, damer och juniorer tillsammans. 

Allt händer i vacker och kuperad terräng.

KLASSER

Herr
Dam
Junior
Byastafetten
Byastafetten Junior
Öppen Mixklass
Öppen Miixklass Junior
Löpning ca 4,3 km (junior 2km)

PRISER

Avgiften för att deltaga är 300 kr för vuxen och 150 kr för barn och ungdom upp till 15 år. Byastafetten kostar 300 kr/lag. I detta ingår startavgift, nummerlapp samt deltagande i utlottning av fina priser. Längs vägen kan du också fylla på energi vid våra depå-stopp.

SIMNING

Simning 200 m

CYKLING

Cykling 10 km

LÖPNING

Löpning ca 4,3 km (junior 2km)

Ytterligare information för deltagare och åskådare läggs ut kontinuerligt på hemsidan och på Facebook.

Välkommen

till www.byaloppet.n.nu.

Håll dig uppdaterad och gilla oss på Facebook!

https://www.facebook.com/byaloppet140809?fref=ts